Leipomo-ravintoloissamme työskentelee noin 40 hengen iloinen tiimi, joka suhtautuu suurella intohimolla elämykselliseen palveluun sekä puhtaista raaka-aineista rakkaudella valmistettuun ruokaan, juomaan ja leipomotuotteisiin.
TIIMIMME
Keittiötiimin vahva osaaminen näkyy lautasella niin annosten innovatiivisuudessa ja upeissa mauissa, kuin kauniissa esillepanoissa.
Leipomotuotteemme syntyvät leipureidemme Kaisa Johanssonin ja Susanna Vuoren käsissä. Molemmilla on mittava kokemus leipomo- ja konditoriatuotteiden valmistamisesta käsityönä. Oppia on kertynyt Helsingin Chez Dominiquen lisäksi Lontoon Yauatchasta ja l’Atelier Robuchonilta, Pariisin tunnetusta Ferrandin leipomokoulusta sekä Ruotsin hapanjuurileivän pioneerin Sebastian Boudet:n kursseilta. Vaikutteita leipurimme ovat hakeneet myös San Franciscon, Keski-Euroopan, Kööpenhaminan sekä Tukholman leipomoista, joissa hapanjuureen leipominen on maailman huippuluokkaa.
Työnantajana tavoitteenamme on luoda rohkaiseva ja kannustava työympäristö, jossa jokaisen tiimin jäsenen ammattitaito kasvaa ja työskentely tapahtuu ammattiylpeydellä. Työntekijöidemme hyvinvointi on meillä avainasemassa ja tätä tukemaan tarjoamme mm. kattavat työterveyspalvelut sekä muita henkilökunnan etuja.
Jos laadukas palvelu ja hyvä ruoka sekä juoma ovat intohimosi ja haluaisit liittyä iloiseen tiimiimme, kuulemme sinusta mielellämme lisää! Laitathan meille näin ollen hakemuksen work@w-restaurants.fi osoitteeseen, niin olemme yhteydessä sinuun, kun sopiva mahdollisuus avautuu.